Stomi Du er så mye mer enn din stomi.

  • For stomiopererte
  • For helsepersonell

Før operasjonen

Prosessen med å bli komfortabel med å leve med en stomi begynner med forståelse av inngrepet og å vite hvilke spørsmål du bør stille helsepersonellet før operasjonen.

Les mer

Etter operasjonen

Få vite hva du kan forvente de første 12 ukene etter operasjonen, informasjon om fysiske og emosjonelle utfordringer samt kostholdstips.

Les mer

Livet med stomi

Du fortjener å leve livet på dine egne vilkår, uten å måtte kompromisse—inkludert alle de aktivitetene du liker. Vi er her for å hjelpe deg å lære hvordan.

Les mer

Stomi Produkt-informasjon

Alle som har en stomi trenger en pose og en hudplate med kleber. Få vite mer om tilgjengelige løsninger for din stomitype.

Få vite mer

Some ostomy products by Rx only

Informasjon om støtte og tjenester

Stomi Produkt-informasjon 

Gjennom vår grunntanke om å bidra til utdannelse, samfunn og utvikling innen produktdesign og teknologi, bidrar vi til at enhver med stomi kan leve livet på sine egne vilkår. 

Få vite mer

Some ostomy products by Rx only

Informasjonskapsler  trengs for å få denne websiden til å fungere optimalt. De hjelper oss til å forstå hvordan du bruker websiden, og forbedrer opplevelsen både for deg og andre. Informasjonskapslene på denne websiden brukes kun for trafikkmåling og optimalisering av sidens innhold. Om du fortsetter å surfe på denne websiden godkjenner du bruken av informasjonskapsler. For mer informasjon om hvordan du tar bort informasjonskapslene følg instruksjonene hvordan blokkere og unngå informasjonskapsler.

Lær mer om  vår cookie policy.