Stomi Du er så mye mer enn din stomi.

me+ recovery har fokus på rehabilitering etter gjennomgått bukoperasjon

Programmet bygger på enkle og skånsomme øvelser med fokus på å få deg tilbake i form, med overskudd og økt selvfølelse som et resultat. Programmet er inndelt i tre faser: Grønn, Blå og Lilla, basert på ulike nivå i opptreningsfasen. Du har tilgang til alle videoene med øvelser fra de ulike fasene.   

Les mer om me+ recovery
Banner ilco me+ recoveryA_NO.png

Før operasjonen

Prosessen med å bli komfortabel med å leve med en stomi begynner med forståelse av inngrepet og å vite hvilke spørsmål du bør stille helsepersonellet før operasjonen.

Les mer

Etter operasjonen

Få vite hva du kan forvente de første 12 ukene etter operasjonen, informasjon om fysiske og emosjonelle utfordringer samt kostholdstips.

Les mer

Livet med stomi

Du fortjener å leve livet på dine egne vilkår, uten å måtte kompromisse—inkludert alle de aktivitetene du liker. Vi er her for å hjelpe deg å lære hvordan.

Les mer

Stomi Produkt-informasjon

Alle som har en stomi trenger en pose og en hudplate med kleber. Få vite mer om tilgjengelige løsninger for din stomitype.

Få vite mer

Some ostomy products by Rx only

Informasjonskapsler  trengs for å få denne websiden til å fungere optimalt. De hjelper oss til å forstå hvordan du bruker websiden, og forbedrer opplevelsen både for deg og andre. Informasjonskapslene på denne websiden brukes kun for trafikkmåling og optimalisering av sidens innhold. Om du fortsetter å surfe på denne websiden godkjenner du bruken av informasjonskapsler. For mer informasjon om hvordan du tar bort informasjonskapslene følg instruksjonene hvordan blokkere og unngå informasjonskapsler.

Lær mer om  vår cookie policy.