Bestill en vareprøve

Dersom du er privatperson, kan du fylle ut skjemaet for å bestille gratis vareprøver. Når vi mottar din bestilling, ringer vi deg for å forsikre oss om at du får produktet som passer til ditt behov.

Kontakter du oss fra apotek, bandagist eller sykehus og ønsker vareprøver, kan du kontakte oss på e-post eller telefon.

Har du spørsmål, kontakt vår kundeservice på 800 30 995 eller convatec.kundeservice@convatec.com.

*Påkrevet
*

HVORDAN VI BRUKER INFORMASJONEN

Ditt personvern er viktig for oss. Les våre personvernregler, der du kan finne mer utfyllende informasjon om hvordan vi bruker disse opplysningene.

Av og til vil vi gjerne ha muligheten til å kontakte deg for å fortelle deg om andre produkter, tjenester, nyheter og arrangementer. Hvis du gir oss tillatelse til dette, kryss av for hvilke måter du ønsker å kommunisere med oss på. Du kan velge flere alternativer.

Du kan når som helst velge å ikke lenger motta informasjon fra oss ved å ringe oss på 800 30 995 eller sende e-post til convatec.kundeservice@convatec.com.

Informasjonskapsler  trengs for å få denne websiden til å fungere optimalt. De hjelper oss til å forstå hvordan du bruker websiden, og forbedrer opplevelsen både for deg og andre. Informasjonskapslene på denne websiden brukes kun for trafikkmåling og optimalisering av sidens innhold. Om du fortsetter å surfe på denne websiden godkjenner du bruken av informasjonskapsler. For mer informasjon om hvordan du tar bort informasjonskapslene følg instruksjonene hvordan blokkere og unngå informasjonskapsler.

Lær mer om  vår cookie policy.

 

Umb-Web02