Bestill en vareprøve

Dersom du er privatperson, kan du fylle ut skjemaet for å bestille gratis vareprøver. Når vi mottar din bestilling, ringer vi deg for å forsikre oss om at du får produktet som passer til ditt behov.

Kontakter du oss fra apotek, bandagist eller sykehus og ønsker vareprøver, kan du kontakte oss via kontaktskjema, e-post eller telefon.

Har du spørsmål, kontakt vår kundeservice på 800 30 995 eller convatec.kundeservice@convatec.com.

*Påkrevet
*

Hvordan vi bruker informasjon

Det er viktig for oss å håndtere dine personopplysninger med omhu. Vennligst les våre personvernregler der du kan finne mer detaljert informasjon om hvordan vi beskytter og håndterer personopplysninger. 

Fra tid til annen vil vi holde deg informert om nye produkter som utvikles, tjenester, arrangementer, eller annen informasjon vi tror kan være relevant for deg med stomi. Vi tenker gjøre dette ved hjelp av epost, post, sms og/eller telefon.

Du kan når som helst velge å ikke lenger motta informasjon fra oss ved å ringe oss på 800 30 995 eller sende e-post til convatec.kundeservice@convatec.com.

Du kan også klikke på “avmelde” linken I bunnen av epostene du mottar.

Informasjonskapsler  trengs for å få denne websiden til å fungere optimalt. De hjelper oss til å forstå hvordan du bruker websiden, og forbedrer opplevelsen både for deg og andre. Informasjonskapslene på denne websiden brukes kun for trafikkmåling og optimalisering av sidens innhold. Om du fortsetter å surfe på denne websiden godkjenner du bruken av informasjonskapsler. For mer informasjon om hvordan du tar bort informasjonskapslene følg instruksjonene hvordan blokkere og unngå informasjonskapsler.

Lær mer om  vår cookie policy.

 

Umb-Web01