meplus-ret-tm.png svar

En stomioperasjon kan virke skremmende, men du er i godt selskap. Vi kan hjelpe deg med å bli klar – både fysisk og mentalt.

Dersom du skal gjennomgå en stomioperasjon, er det fordi du har en sykdom eller skade som gjør at tarmen eller blæren ikke virker som den skal. Men du er ikke alene. I dag er det minst 1,3 millioner mennesker, i alle aldre og med ulik bakgrunn som lever aktive og meningsfylte liv med en stomi1.

En stomioperasjon vil endre livet på mange måter. Som med alle andre større operasjoner, kan den også være en påkjenning – både for deg og dine nærmeste. Prosessen med å bli komfortabel med å leve med en stomi begynner med forståelse av inngrepet og å vite hvilke spørsmål du bør stille helsepersonellet før operasjonen. Vi er her for å hjelpe deg – nå, og på veien videre som stomioperert.

Informasjonskapsler  trengs for å få denne websiden til å fungere optimalt. De hjelper oss til å forstå hvordan du bruker websiden, og forbedrer opplevelsen både for deg og andre. Informasjonskapslene på denne websiden brukes kun for trafikkmåling og optimalisering av sidens innhold. Om du fortsetter å surfe på denne websiden godkjenner du bruken av informasjonskapsler. For mer informasjon om hvordan du tar bort informasjonskapslene følg instruksjonene hvordan blokkere og unngå informasjonskapsler.

Lær mer om  vår cookie policy.