Me Plus Logo for Website work-a-round_Wide

Service &Omsorg

En kundeklubb for deg med stomi der vi tilbyr personlige råd og veiledning fra stomikyndige sykepleiere.

me+, en kundeklubb for deg med stomi der vi tilbyr personlige råd og veiledning fra stomikyndige sykepleiere.

me+ er en gratis service og støtte til deg som har stomi, enten du er nyoperert eller har hatt stomi i mange år. Vi holder deg oppdatert på nyheter og produktutvikling, samt gir deg tips og råd forbundet med livsstil og helse. Som medlem av me+ stiller vi våre erfarne sykepleiere til rådighet, når du har behov for hjelp og veiledning.

  • Motta rådgivning over telefon
  • Vareprøver, samt veiledning ved bruk av våre produkter
  • Tilgang til me+ recovery, et opptreningsprogram for deg med stomi.
    Klikk her så vil du finne treningsvideoer med forklaringer, og som medlem av me+ vil du kunne få tilsendt treningsboken i posten, med alle de samme øvelsene.

Kontakt oss på telefon: 21 09 67 90 eller send oss en e-post til: convatec.kundeservice@convatec.com

 

me-plus-intro.jpg

me+ recovery

Banner ilco me+ recoveryA_NO.png

me+ recovery har fokus på rehabilitering etter gjennomgått bukoperasjon

Programmet bygger på enkle og skånsomme øvelser med fokus på å få deg tilbake i form, med overskudd og økt selvfølelse som et resultat. Programmet er inndelt i tre faser: Grønn, Blå og Lilla, basert på ulike nivå i opptreningsfasen. Du har tilgang til alle videoene med øvelser fra de ulike fasene.   

me+ support

Vi er her for å besvare dine spørsmål om stomi.

Å venne seg til å leve med stomi tar tid, og iblant er det vanskelig å vite hvor man skal starte. Vi ønsker å hjelpe deg. Du kan ringe oss for råd og veiledning enten det dreier seg om produkter, livsstil eller helse.

Våre sykepleiere har mange års erfaring med stomi og er klare for å snakke med deg.

Bli med i me+

me-plus-support.jpg

me+ svar

online resources.JPG

Webbaserte tjenester som hjelper deg som lever med stomi.

Det er helt naturlig at du vil ha spørsmål etter hvert som du begynner livet med stomi. Derfor har vi skapt en platform med erlig, insiktsfull online redskap som vi vil holde kontuinuerlig oppdatert som heter me+ svar. Den er designet for å gi deg aktuelle, oppdaterte ideer som kan komme til nytte for å få selvtillit og føle deg komfortabel med din stomi — alt på ett sted, når du måtte ha behov for det. Din me+ svar inneholder disse redskapene:

  • Stell av din stomi
  • Veiledning for påsetting av bandasje
  • Ernæring og diett
  • Liv og stil 

Besøk Livet med stomi for å få vite mer

Med me+kan du få hjelp til å komme tilbake til å gjøre de tingene som gjør at du er du.

Når du registrerer deg i me+™ kan du få verdifulle hjelpemidler og nyttig støtte lett tilgjengelig - fra et dedikert team av stomisykepleiere og spesialister, til aktuell informasjon om produkter, livsstil og kosthold. Du trenger ikke å finne ut alt på egenhånd. Meld deg inn i dag, og la oss hjelpe deg til å vende tilbake til å gjøre de tingene som gjør at du er du.