me-plus-logo-white.png
Service & omsorg Gjennom hele stomiprosesen er me+ her for å gi deg støtte, innsikt
og produkter du trenger.

Gjennom hele din reise med stomi finnes me+ for å gi deg støtte, kunnskap, og de produktene du behøver.

I starten kan det å skulle leve med en stomi føles som om hele verden vil forandres. Det er normalt å ha mange følelser og spørsmål. Men du er ikke alene. Med våre produkter og me+ servicetilbud, kan du få support, inspirasjon, kunnskap og innsikt om hva du vil trenge for å leve med stomi på din egen måte. Det er fordi vi mener at du er du, ut fra fra dine interesser og hobbier, dine famile og venner og alle de tingene som gjør deg unik — ikke stomien din. Vi er her for hjelpe deg til tilbake slik at du kan gjøre det som gjør at du er den du er. me+ er tigjengelig både via e-post og telefon.
Kontakt oss idag, grønt nummer 800 30 995 (M-F, 8:30 -16.00).
E-post: convatec.kundeservice@convatec.com

 

me-plus-intro.jpg

meplus-ret-tm.png care

me-plus-care.jpg

Ditt me+ Start Kit inneholder de produktene, den informasjonen og de rådene du trenger - når du trenger det som mest.

Når du får den riktige støtten vil du føle deg sterkere og mer selvsikker — og klar for de situasjonene du har foran deg. Det er det som gjør at me+ tilbyr mer enn abre pakker med produkter og tilbehør. Det er en vidtrekkende pakke som er skreddersydd til deg for å hjelpe deg til å bli komfortabel med din stom i ukene framover. Den inneholder:

  • Stomiposer og hudbeskyttelsesplater
  • Detaljert informasjon om hvordan du skifter stomibandasjen din
  • Direkte tilgang til empatiske, velutdannede me+ spesialister med mer! 

Vi er her for å besvare alle spørsmål rundt stomipleie.

Å venne seg til å leve med stomi tar tid, og iblant er det vanskelig å vite hvor man skal starte. Vi som arbeider med me+ support vet at du har manga spørsmål, og vi er her får å hjelpe deg. Du kan ringe oss for å få den støtten du trenger. Vi som arbeider med me+ support-team er:

  • Vårt team av produktspesialister
  • Vår velutdannede kundeservice

Bli med i me+

me-plus-support.jpg
online resources.JPG

Webbaserte tjenester som hjelper deg som lever med stomi.

Det er helt naturlig at du vil ha spørsmål etter hvert som du begynner livet med stomi. Derfor har vi skapt en platform med erlig, insiktsfull online redskap som vi vil holde kontuinuerlig oppdatert som heter me+ svar. Den er designet for å gi deg aktuelle, oppdaterte ideer som kan komme til nytte for å få selvtillit og føle deg komfortabel med din stomi — alt på ett sted, når du måtte ha behov for det. Din me+ svar inneholder disse redskapene:

  • Stell av din stomi
  • Veiledning for påsetting av bandasje
  • Ernæring og diett
  • Liv og stil 

Besøk Livet med stomi for å få vite mer

meplus-ret-tm.png
Med me+kan du få hjelp til å komme tilbake til å gjøre de tingene som gjør at du er du.

Når du registrerer deg i me+™ kan du få verdifulle hjelpemidler og nyttig støtte lett tilgjengelig - fra et dedikert team av stomisykepleiere og spesialister, til aktuell informasjon om produkter, livsstil og kosthold. Du trenger ikke å finne ut alt på egenhånd. Meld deg inn i dag, og la oss hjelpe deg til å vende tilbake til å gjøre de tingene som gjør at du er du.

Informasjonskapsler  trengs for å få denne websiden til å fungere optimalt. De hjelper oss til å forstå hvordan du bruker websiden, og forbedrer opplevelsen både for deg og andre. Informasjonskapslene på denne websiden brukes kun for trafikkmåling og optimalisering av sidens innhold. Om du fortsetter å surfe på denne websiden godkjenner du bruken av informasjonskapsler. For mer informasjon om hvordan du tar bort informasjonskapslene følg instruksjonene hvordan blokkere og unngå informasjonskapsler.

Lær mer om  vår cookie policy.