Logo NEG meplus-recovery.png

Hjelp til opptrening, steg for steg

me+ recovery fra ConvaTec

Møt Leila Söderholm

For åtte år siden ble treningseksperten Leila Söderholm operert for tarmkreft og ble i den forbindelse, stomioperert. Leila har hatt ileostomi to ganger, men har ikke lenger stomi. Det som fikk Leila til å holde motet oppe var treningen og målet om å komme tilbake til samme form som tidligere. Leila kommer til å veilede deg steg for steg, gjennom dette programmet.  

Pressbild-1-Leila-trim.jpg

 

  

 

 

 

 

 

 

-Ved hjelp av humor og trening kan man påvirke hele tilhelingsprosessen både fysisk og mentalt. Jeg kommer til å veilede deg gjennom de ulike øvelsene. Målet er å spre litt glede og vise hvor mye som kan gjøres ved hjelp av viljens kraft, sier Leila.

Gå til me+ recovery treningsvideoer

 

 

Informasjonskapsler  trengs for å få denne websiden til å fungere optimalt. De hjelper oss til å forstå hvordan du bruker websiden, og forbedrer opplevelsen både for deg og andre. Informasjonskapslene på denne websiden brukes kun for trafikkmåling og optimalisering av sidens innhold. Om du fortsetter å surfe på denne websiden godkjenner du bruken av informasjonskapsler. For mer informasjon om hvordan du tar bort informasjonskapslene følg instruksjonene hvordan blokkere og unngå informasjonskapsler.

Lær mer om  vår cookie policy.