Registrer meg i me+

 

MePlus.png  Meld deg inn i me+ og hold deg oppdatert på våre produkter, samt tips og råd forbundet med livsstil og helse. 

 

Me+ er en gratis service og støtte til deg som har stomi. Som medlem av me+ stiller vi våre erfarne sykepleiere til rådighet, når du har bruk for hjelp og veiledning.

  • Motta rådgivning over telefon
  • Vareprøver, samt veiledning ved bruken av våre produkter
  • Tilgang til gratis treningsvideoer med Leila som hjelper deg med å komme i form, etter operasjon (gjelder fra 2019)

Formålet med me+ felleskapet er å styrke selvtilliten og livskvaliteten, enten du er nyoperert eller har hatt stomi i mange år.
Dette er gratis tjenester og du kan når som helst melde deg ut av me+ ved å kontakte oss.

Hvis du har spørsmål, kontakt vår kundeservice på tlf. 800 30 995 eller convatec.kundeservice@convatec.com 

*Påkrevet

HVORDAN VI BRUKER INFORMASJONEN

Ditt personvern er viktig for oss. Vær vennlig og les våre personvernregler, der du kan finne mer utfyllende informasjon om hvordan vi bruker disse opplysningene. 

Av og til vil vi gjerne ha muligheten til å kontakte deg for å fortelle deg om andre stomiprodukter, tjenester, nyheter og arrangementer. Hvis du gir oss tillatelse til dette, vær vennlig kryss av i måten du ønsker å kommunisere med oss på. 

Du kan når som helst velge å ikke lenger motta informasjon fra oss ved å ringe oss på tlf. 800 30 995.

Informasjonskapsler  trengs for å få denne websiden til å fungere optimalt. De hjelper oss til å forstå hvordan du bruker websiden, og forbedrer opplevelsen både for deg og andre. Informasjonskapslene på denne websiden brukes kun for trafikkmåling og optimalisering av sidens innhold. Om du fortsetter å surfe på denne websiden godkjenner du bruken av informasjonskapsler. For mer informasjon om hvordan du tar bort informasjonskapslene følg instruksjonene hvordan blokkere og unngå informasjonskapsler.

Lær mer om  vår cookie policy.

 

Umb-Web02