Registrer meg i me+

 

MePlus.png  Meld deg inn i me+ og hold deg oppdatert på våre produkter, samt tips og råd forbundet med livsstil og helse. 

 

me+ er en gratis service og støtte til deg som har stomi. Som medlem av me+ stiller vi våre erfarne sykepleiere til rådighet når du har bruk for hjelp og veiledning.

  • Motta rådgivning over telefon
  • Få vareprøver og veiledning om bruken av våre produkter
  • Tilgang til gratis treningsvideoer med vår treningsekspert Leila, som hjelper deg med å komme i form etter operasjon

Formålet med me+-fellesskapet er å styrke selvtillit og livskvalitet, enten du er nyoperert eller har hatt stomi i mange år.

Dette er en gratis tjeneste, og du kan når som helst melde deg ut av me+ ved å kontakte oss.

Hvis du har spørsmål, kontakt vår kundeservice på tlf. 800 30 995 eller convatec.kundeservice@convatec.com 

*Påkrevet

Hvordan vi bruker informasjon

Det er viktig for oss å håndtere dine personopplysninger med omhu. Vennligst les våre personvernregler der du kan finne mer detaljert informasjon om hvordan vi beskytter og håndterer personopplysninger. 

Fra tid til annen vil vi holde deg informert om nye produkter som utvikles, tjenester, arrangementer, eller annen informasjon vi tror kan være relevant for deg med stomi. Vi tenker gjøre dette ved hjelp av epost, post, sms og/eller telefon.

Av og til vil vi gjerne ha muligheten til å kontakte deg for å fortelle om andre stomiprodukter, tjenester, nyheter og arrangementer. Hvis du gir oss tillatelse til dette, kryss av for hvilke måter du ønsker å kommunisere med oss på. Du kan velge flere alternativer.

Du kan når som helst velge å ikke motta informasjon fra oss ved å ringe oss på 800 30 995 eller sende epost til convatec.kundeservice@convatec.com.

Du kan også klikke på “avmelde” linken I bunnen av epostene du mottar.

Informasjonskapsler  trengs for å få denne websiden til å fungere optimalt. De hjelper oss til å forstå hvordan du bruker websiden, og forbedrer opplevelsen både for deg og andre. Informasjonskapslene på denne websiden brukes kun for trafikkmåling og optimalisering av sidens innhold. Om du fortsetter å surfe på denne websiden godkjenner du bruken av informasjonskapsler. For mer informasjon om hvordan du tar bort informasjonskapslene følg instruksjonene hvordan blokkere og unngå informasjonskapsler.

Lær mer om  vår cookie policy.

 

Umb-Web01