Registrer meg i me+™

 

MePlus.png  Meld deg inn i me+ og hold deg oppdatert på våre produkter, samt tips og råd forbundet med livsstil og helse. 

 

me+ er en gratis service og støtte til deg som har stomi. Som medlem av me+ stiller vi våre erfarne sykepleiere til rådighet når du har bruk for hjelp og veiledning.

  • Motta rådgivning over telefon
  • Få vareprøver og veiledning om bruken av våre produkter
  • Tilgang til gratis treningsvideoer med vår treningsekspert Leila, som hjelper deg med å komme i form etter operasjon

Formålet med me+-fellesskapet er å styrke selvtillit og livskvalitet, enten du er nyoperert eller har hatt stomi i mange år.

Dette er en gratis tjeneste, og du kan når som helst melde deg ut av me+ ved å kontakte oss.

Hvis du har spørsmål, kontakt vår kundeservice på tlf. 21 09 67 90 eller convatec.kundeservice@convatec.com 

*Påkrevet

Hvordan vi bruker informasjon

Det er viktig for oss å håndtere dine personopplysninger med omhu. Vennligst les våre personvernregler der du kan finne mer detaljert informasjon om hvordan vi beskytter og håndterer personopplysninger. 

Ønsker du å motta informasjon om nyheter, arrangementer og lignende? Kryss i så fall av nedenfor og velg hvilke måter du ønsker å bli kontaktet på (flere valg er mulig).

Du kan når som helst velge å ikke lenger motta informasjon fra oss ved å ringe oss på 21 09 67 90 eller sende e-post til convatec.kundeservice@convatec.com.

Du kan også klikke på «avmeld»-linken i bunnen av e-postene du mottar.

Informasjonskapsler  trengs for å få denne websiden til å fungere optimalt. De hjelper oss til å forstå hvordan du bruker websiden, og forbedrer opplevelsen både for deg og andre. Informasjonskapslene på denne websiden brukes kun for trafikkmåling og optimalisering av sidens innhold. Om du fortsetter å surfe på denne websiden godkjenner du bruken av informasjonskapsler. For mer informasjon om hvordan du tar bort informasjonskapslene følg instruksjonene hvordan blokkere og unngå informasjonskapsler.

Lær mer om  vår cookie policy.