Registrer meg i me+

 

MePlus.png Meld deg inn i me+, og kom tilbake til å gjøre de tingene som gjør at du er DU. 

 

Når du melder deg inn i me+ får du alle de verdifulle ressursene og den support og informasjon du trenger rett ved dine fingertupper - fra et dedikert team med sykepleiere og spesialister som kan informere deg om produkter, livsstil og kosthold. Du trenger ikke finne ut alt på egen hånd. Bli med i dag og la oss hjelpe deg til tilbake slik at du kan gjøre det som gjør at du er DU.

Har du spørsmål? Ring vår me+ brukerstøtte-team på 800 30 995.

*Påkrevet

HVORDAN VI BRUKER INFORMASJONEN

Ditt personvern er viktig for oss. Vær vennlig les våre personvernregler, der du kan finne mer utfyllende informasjon om hvordan vi bruker disse opplysningene. 

Av og til vil vi gjerne ha muligheten til å kontakte deg for å fortelle deg om andre stomiprodukter, tjenester, nyheter og arrangementer. Hvis du gir oss tillatelse til dette, vær vennlig kryss av i måten du ønsker å kommunisere med oss på. 

Du kan når som helst velge å ikke lenger motta informasjon fra oss ved å ringe oss på 800 30 995. 

Informasjonskapsler  trengs for å få denne websiden til å fungere optimalt. De hjelper oss til å forstå hvordan du bruker websiden, og forbedrer opplevelsen både for deg og andre. Informasjonskapslene på denne websiden brukes kun for trafikkmåling og optimalisering av sidens innhold. Om du fortsetter å surfe på denne websiden godkjenner du bruken av informasjonskapsler. For mer informasjon om hvordan du tar bort informasjonskapslene følg instruksjonene hvordan blokkere og unngå informasjonskapsler.

Lær mer om  vår cookie policy.