Rett etter operasjonen

For mennesker med stomi

meplus-ret-tm.png svar

Slik forstår du følelsene dine

I de første ukene etter operasjonen kan du nok være forvirret, sint, trist eller frustrert. Dette er normale følelser etter en operasjon.

Få vite mer about Slik forstår du følelsene dine

Dine første 12 uker etter operasjonen

Din stomi operasjon er over, og du er kommet hjem. For mange kan operasjonen være begynnelsen på et bedre liv.

Få vite mer about Dine første 12 uker etter operasjonen

Livet med stomi

Med me+  kan du få all den support, inspirasjon, innsikt og ideer til hva du trenger for å leve livet med stomi på dine egne vilkår.

Nye og forbedrede stomiprodukter

Some ostomy products by Rx only

meplus-ret-tm.png
Med me+kan du få hjelp til å komme tilbake til å gjøre de tingene som gjør at du er du.

Når du registrerer deg i me+™ kan du få verdifulle hjelpemidler og nyttig støtte lett tilgjengelig - fra et dedikert team av stomisykepleiere og spesialister, til aktuell informasjon om produkter, livsstil og kosthold. Du trenger ikke å finne ut alt på egenhånd. Meld deg inn i dag, og la oss hjelpe deg til å vende tilbake til å gjøre de tingene som gjør at du er du.

Informasjonskapsler  trengs for å få denne websiden til å fungere optimalt. De hjelper oss til å forstå hvordan du bruker websiden, og forbedrer opplevelsen både for deg og andre. Informasjonskapslene på denne websiden brukes kun for trafikkmåling og optimalisering av sidens innhold. Om du fortsetter å surfe på denne websiden godkjenner du bruken av informasjonskapsler. For mer informasjon om hvordan du tar bort informasjonskapslene følg instruksjonene hvordan blokkere og unngå informasjonskapsler.

Lær mer om  vår cookie policy.