Continence & Critical Care

Fekal inkontinens

Continence Care (Urinmålere)

Kontinensprodukter

Opplæring og støtte – UnoMeter™ Safeti™ Plus.

I en in-vitro-studie som sammenlignet produkter var UnoMeter™ Safeti™ Plus-urinmåler det eneste produktet som det ikke ble funnet bakterier i koblingen mellom pose og måler etter syv dager i alle prøvene.1.

Les mer

Careline® & Careline+™

Kvalitet, komfort og sikkerhet
Careline+™ produktserie er Unomedicals (et ConvaTec selskap kontinens løsning. Designet til å gi pasienter en serie av produkter av høy kvaliet som er diskret, komfortable og sikre, er det Careline+™ produktseriens mål å levere høy verdi for pasienter, helsepersonell og helsevesenet i sin helhet.

IAP Monitoring

Opplæring og støtte – Monitorering av Intra-Abdominalt trykk

WSACS (World Society of Abdominal Compartment Syndrome) anbefaler at pasienter bør screenes for risikofaktorer for IAH/ACS ved ankomst til intensivavdelinger og dersom ny eller progressiv organsvikt oppstår. WSACS har opparbeidet konsensusdefinisjoner og deler sin kunnskap om diagnose, håndtering og behandling av IAH og ASC.

Les mer

ConvaTec går for DEHP-fritt

Polyvinylklorid-plast (PVC) er hardt og sprøtt i romtemperatur. For å gjøre det fleksibelt – og dermed anvendelig i medisinsk utstyr for kritisk bruk som enteral mating, sårdrenasje og ventilasjon av luftveier – må det mykgjøres med en kjemisk tilsetning kalt et "plastifiseringsmiddel" eller en mykner.

Det hyppigst brukte plastifiseringsmiddelet i dag er ftalater. I Vest-Europa blir det produsert rundt 1 million tonn ftalater hvert år, hvorav ca. 900 000 tonn blir brukt for å gjøre PVC mykere.1

DEHP (Di(2-etylheksyl)ftalat), også kjent som dioktylftalat eller DOP, har vært det mest brukte ftalatet2 i produksjon av medisinsk utstyr.2

Les mer

 


1. Ashman P, SMTL Closed System Study Test Report, 2009, Data on file, ConvaTec Inc.

2. Scientific Committee on Emerging and Newly-Identified Health Risks (SCENIHR) Opinion on the safety of medical devices
containing DEHP plasticised PVC or other plasticisers on neonates and other groups possibly at risk - 6 February 2008.

Informasjonskapsler  trengs for å få denne websiden til å fungere optimalt. De hjelper oss til å forstå hvordan du bruker websiden, og forbedrer opplevelsen både for deg og andre. Informasjonskapslene på denne websiden brukes kun for trafikkmåling og optimalisering av sidens innhold. Om du fortsetter å surfe på denne websiden godkjenner du bruken av informasjonskapsler. For mer informasjon om hvordan du tar bort informasjonskapslene følg instruksjonene hvordan blokkere og unngå informasjonskapsler.

Lær mer om  vår cookie policy.