AQUACEL® bandasjer

AQUACEL® bandasjer

Tallenes tale er klar...

 

Aquacel-Dressings - con-design-recomendations-wound-skin_v14_03

AQUACEL® ble lansert for nesten 20 år siden med en teknologi som var et stort gjennombrudd — Hydrofiber

Siden den gangen har vi fortsatt med våre innovasjoner.

I dag omfatter AQUACEL®-familien et stort utvalg av sårbandasjer  — inkludert AQUACEL® Extra, AQUACEL® Foam, AQUACEL® Ag+, AQUACEL® Surgical og AQUACEL® Burn.

Våre AQUACEL Ag-bandasjer er de mest populære antimikrobielle bandasjene i dag, og de kombinerer den bakteriedrepende effekten av ionisk sølv med de unike egenskapene til Hydrofiber™.

Med introduksjonen av AQUACEL® Ag+ har vi tatt antimikrobielle bandasjer til et helt nytt nivå – våre banebrytende teknologier bryter mer effektivt ned biofilm og dreper bakterier som forårsaker infeksjon i såret.

Bare én bandasje har en slik historie.  Bare AQUACEL®.

Informasjonskapsler  trengs for å få denne websiden til å fungere optimalt. De hjelper oss til å forstå hvordan du bruker websiden, og forbedrer opplevelsen både for deg og andre. Informasjonskapslene på denne websiden brukes kun for trafikkmåling og optimalisering av sidens innhold. Om du fortsetter å surfe på denne websiden godkjenner du bruken av informasjonskapsler. For mer informasjon om hvordan du tar bort informasjonskapslene følg instruksjonene hvordan blokkere og unngå informasjonskapsler.

Lær mer om  vår cookie policy.