meplus-ret-tm.png svar


Mer enn bare gode produkter — ConvaTec tilbyr deg produkter, redskaper og veiledning for å hjelpe deg med å gjøre livet med stomi fullt ut til ditt eget.

I starten kan det å skulle leve med en stomi føles som om hele verden vil forandres. Det er normalt å ha mange følelser og spørsmål. Men du er ikke alene. Med våre produkter og me+ servicetilbud, kan du få support, inspirasjon, kunnskap og innsikt om hva du vil trenge for å leve med stomi på din egen måte. Det er fordi vi mener at du er du, ut fra fra dine interesser og hobbier, dine famile og venner og alle de tingene som gjør deg unik — ikke stomien din. Vi er her for hjelpe deg til tilbake slik at du kan gjøre det som gjør at du er den du er. me+ er tigjengelig både via e-post og telefon.

Kontakt kundeservice på 21 09 67 90 (M–F, 8.30–16.00).

E-post: convatec.kundeservice@convatec.com 

Gjennom hele din reise med stomi finnes me+ for å gi deg støøte, kunnskap, og de produktene du behøver.

Informasjonskapsler  trengs for å få denne websiden til å fungere optimalt. De hjelper oss til å forstå hvordan du bruker websiden, og forbedrer opplevelsen både for deg og andre. Informasjonskapslene på denne websiden brukes kun for trafikkmåling og optimalisering av sidens innhold. Om du fortsetter å surfe på denne websiden godkjenner du bruken av informasjonskapsler. For mer informasjon om hvordan du tar bort informasjonskapslene følg instruksjonene hvordan blokkere og unngå informasjonskapsler.

Lær mer om  vår cookie policy.