Du er ikke alene. ConvaTec har støttet "the Great Comebacks® community" siden 1984. Denne bevegelsen har spredd seg langt utenfor sine opprinnelige grenser, og skaper oppmerksomhet verden rundt ved hjelp av inspirerende mennesker som har valgt å dele sine historier og formidle håp til andre som står overfor disse sykdommene og overgang til livet etter stomioperasjonen.

 

Del din historie

me+ community kan ikke eksistere uten ærlig engasjement fra medlemmer som deg. Enten det er morsomt, frustrerende, vanskelig eller triumferende, så oppmuntrer vi deg til å dele din historie med de andre medlemmene i me+ community.

 

meplus-ret-tm.png
Med me+kan du få hjelp til å komme tilbake til å gjøre de tingene som gjør at du er du.

Når du registrerer deg i me+™ kan du få verdifulle hjelpemidler og nyttig støtte lett tilgjengelig - fra et dedikert team av stomisykepleiere og spesialister, til aktuell informasjon om produkter, livsstil og kosthold. Du trenger ikke å finne ut alt på egenhånd. Meld deg inn i dag, og la oss hjelpe deg til å vende tilbake til å gjøre de tingene som gjør at du er du.

Informasjonskapsler  trengs for å få denne websiden til å fungere optimalt. De hjelper oss til å forstå hvordan du bruker websiden, og forbedrer opplevelsen både for deg og andre. Informasjonskapslene på denne websiden brukes kun for trafikkmåling og optimalisering av sidens innhold. Om du fortsetter å surfe på denne websiden godkjenner du bruken av informasjonskapsler. For mer informasjon om hvordan du tar bort informasjonskapslene følg instruksjonene hvordan blokkere og unngå informasjonskapsler.

Lær mer om  vår cookie policy.