meplus-ret-tm.png svar

Første steg i pleie av stomien er å velge riktig stomisystem for dine unike behov og din livsstil.

En-dels system

I et en-dels system er posen og hudplaten én samlet enhet. Disse systemene er utviklet for lav profil, diskresjon, enkelhet og fleksibilitet. De leveres som oppklippbare og ferdigstansede typer.

Tradisjonelt to-dels system

I et to-dels system er pose og hudplate to adskilte deler. Det er mulig å skifte posen, uten å ta av hudplaten. Med dette systemet er pose og hudplate koblet sammen med en plastring. Du kan høre og føle at systemet låses sikkert sammen.

ConvaTecs tradisjonelle Natura ® to-dels system tilbyr et stort utvalg tømbare og lukkede poser samt urostomiposer.

Stomahesive® og Durahesive® hudplater er designet for å beskytte peristomal hud.

 

To-dels med klebelås

Med dette systemet er pose og hudplate koblet sammen med en skumbasert klebering og festesone. Dette gir en mer fleksibel og diskret løsning enn et tradisjonelt to-dels system med koblingsring. Denne skumbaserte koblingsmekanismen er mer fleksibel enn tradisjonelle to-dels systemer, og har en lavere profil under klærne.

Esteem synergy® stomisystem med Adhesive Coupling Technology™ finnes i et stort utvalg posetyper og størrelser. Tømbar, lukket og urostomipose er tilgjengelig. Hudplater er tilgjengelige med Stomahesive® og Durahesive® teknologier.

Informasjonskapsler  trengs for å få denne websiden til å fungere optimalt. De hjelper oss til å forstå hvordan du bruker websiden, og forbedrer opplevelsen både for deg og andre. Informasjonskapslene på denne websiden brukes kun for trafikkmåling og optimalisering av sidens innhold. Om du fortsetter å surfe på denne websiden godkjenner du bruken av informasjonskapsler. For mer informasjon om hvordan du tar bort informasjonskapslene følg instruksjonene hvordan blokkere og unngå informasjonskapsler.

Lær mer om  vår cookie policy.