Livet med stomi

For deg med stomi

meplus-ret-tm.png svar

Jearlean
Modell, lærer og forfatter
som har hatt stomi siden 1994

Hvor kan du kjøpe
produktene

ConvaTec samarbeider med en gruppe kvalifiserte forhandlere som er utvalgt fordi de kan gi deg som kunde utmerket service.

Les mer

Råd og veiledning

I mange år har ConvaTec forpliktet seg til å hjelpe personer med stomi til å overvinne alle utfordringer de står overfor – inkludert velfungerende stomiutstyr

Les mer

ConvaTec kundeservice

Tlf.: 800 30 995
Mandag – fredag
8.00 til 16.00

E-post: convatec.kundeservice@convatec.com

 

Les mer

Some ostomy products by Rx only

meplus-ret-tm.png
Med me+kan du få hjelp til å komme tilbake til å gjøre de tingene som gjør at du er du.

Når du registrerer deg i me+™ kan du få verdifulle hjelpemidler og nyttig støtte lett tilgjengelig - fra et dedikert team av stomisykepleiere og spesialister, til aktuell informasjon om produkter, livsstil og kosthold. Du trenger ikke å finne ut alt på egenhånd. Meld deg inn i dag, og la oss hjelpe deg til å vende tilbake til å gjøre de tingene som gjør at du er du.

COVID-19

Read the message

Informasjonskapsler  trengs for å få denne websiden til å fungere optimalt. De hjelper oss til å forstå hvordan du bruker websiden, og forbedrer opplevelsen både for deg og andre. Informasjonskapslene på denne websiden brukes kun for trafikkmåling og optimalisering av sidens innhold. Om du fortsetter å surfe på denne websiden godkjenner du bruken av informasjonskapsler. For mer informasjon om hvordan du tar bort informasjonskapslene følg instruksjonene hvordan blokkere og unngå informasjonskapsler.

Lær mer om  vår cookie policy.