meplus-ret-tm.png svar

Omsorg for barn med stomi

Selv om det ofte er et livreddende inngrep, er det likevel vanskelig å se på at barnet ditt gjennomgår en stomioperasjon. Den vanskeligste delen av dette for mange foreldre er imidlertid frykten i forbindelse med barnets behov etter operasjonen.

Vi er her for å hjelpe deg. Med den riktige støtten – og litt tålmodighet og litt øvelse – kan du snart føle deg trygg på å pleie barnet. Selv om hvert eneste barn er unikt, kan du begynne med å få den informasjonen du trenger i vår Omsorg for et barn OSS (Ofte Stilte Spørsmål). Og selvfølgelig vil vi oppfordre deg til å stille alle slags medisinske spørsmål til en barnelege eller til barnets stomisykepleier.

Informasjonskapsler  trengs for å få denne websiden til å fungere optimalt. De hjelper oss til å forstå hvordan du bruker websiden, og forbedrer opplevelsen både for deg og andre. Informasjonskapslene på denne websiden brukes kun for trafikkmåling og optimalisering av sidens innhold. Om du fortsetter å surfe på denne websiden godkjenner du bruken av informasjonskapsler. For mer informasjon om hvordan du tar bort informasjonskapslene følg instruksjonene hvordan blokkere og unngå informasjonskapsler.

Lær mer om  vår cookie policy.