Lilla Fase 3: I form

me+ recovery

Grunnleggende øvelser for
kjernemuskulatur

Hjelp til opptrening,
steg for steg

me+ Purple_Hero.jpg

Den tredje fasen av me+ recovery er Lilla Fase 3: I form

Dette er en videreutvikling av øvelsene i Blå fase 2. De er mer utfordrende og krever mer av din kjernemuskulatur. Du bør være fortrolig med øvelsene i Blå fase 2, før du går videre til denne fasen. Du kan jobbe deg gjennom øvelsene trinn for trinn eller velge 3-4 øvelser du føler deg mest komfortabel med å gjøre, for så variere disse. Husk å lytte til kroppen og ta hensyn til den formen du er i. Rådfør deg med din lege, kirurg eller sykepleier hvis du er i tvil.

Øvelsene i dette programmet er spesielt tilpasset deg, som nylig har gjennomgått en større bukoperasjon og kanskje fått stomi. De er enkle og passer derfor til de fleste. Alle øvelsene kan utføres hjemme og med få hjelpemidler.

Lilla Fase 3: I form

LILLA INTRO
LILLA sittende til stående
LILLA armene over hodet
LILLA diagonale løft armer og bein liggende
LILLA lave situps med strake bein
LILLA diagonale løft armer og bein stående
LILLA sidehev mage
Laila_Blå_sidehev mage.PNG

"Du kan velge ut øvelser, fra ulike deler i programmet etterhvert som du kjenner deg sterkere og i bedre form.
Forsøk å gjøre noen øvelser hver dag, få de til å passe inn i hverdagen din.
Fra nå av kan du begynne et mer aktivt liv, trene mer og holde deg frisk og i god form."

Informasjonskapsler  trengs for å få denne websiden til å fungere optimalt. De hjelper oss til å forstå hvordan du bruker websiden, og forbedrer opplevelsen både for deg og andre. Informasjonskapslene på denne websiden brukes kun for trafikkmåling og optimalisering av sidens innhold. Om du fortsetter å surfe på denne websiden godkjenner du bruken av informasjonskapsler. For mer informasjon om hvordan du tar bort informasjonskapslene følg instruksjonene hvordan blokkere og unngå informasjonskapsler.

Lær mer om  vår cookie policy.