AQUACEL® Foam

AQUACEL® bandasjer

Alt du liker med skum – og mer til.

AQUACEL® Foam gir deg alle de unike fordelene med teknologien bak ConvaTec sårbandasjer — enkelthet, komfort og tilhelingsegenskapene til et Hydrofiber™ sårkontaktlag.

AQUACEL® Foam bandasjer gir deg:

  1. Et vanntett topplag som lar overflødig fuktighet fordampe og samtidig beskytter mot viral/bakteriell gjennomtrenging*1 og derfor kan pasienten dusje eller bade
  2. En myk absorberende skumpute sikrer komfort for pasienten og absorberer overflødig væske
  3. En skånsom silikonkleber som gir sikkert og hudvennlig feste, enkel fjerning og påvist lavt potensiale for hudirritasjon og allergisk reaksjon2

ConvaTec Hydrofiber™ teknologi — den første og beste teknologien med omdanning til gel — gir AQUACEL® bandasjer kraftige egenskaper.

SE på demonstrasjonene av bandasjen nedenfor for å se AQUACEL® Foam i aksjon

Intim kontakt
AQUACEL® Foam væskebinding
Virkemåte

COVID-19

Read the message

Informasjonskapsler  trengs for å få denne websiden til å fungere optimalt. De hjelper oss til å forstå hvordan du bruker websiden, og forbedrer opplevelsen både for deg og andre. Informasjonskapslene på denne websiden brukes kun for trafikkmåling og optimalisering av sidens innhold. Om du fortsetter å surfe på denne websiden godkjenner du bruken av informasjonskapsler. For mer informasjon om hvordan du tar bort informasjonskapslene følg instruksjonene hvordan blokkere og unngå informasjonskapsler.

Lær mer om  vår cookie policy.