Covid-19 – informasjon fra ConvaTec

ConvaTec

Coronavirus bilde

Kjære kunder

Vi følger nøye med på utviklingen av utbruddet av covid-19/coronavirus. På nåværende tidspunkt forventer vi ikke at utbruddet av viruset vil ha særlig innvirkning på vår leveringsevne. Vi vil fortløpende informere våre kunder dersom situasjonen skulle endre seg. Våre ansatte jobber i denne perioden hjemmefra, men du kan nå oss som vanlig på telefon 21 09 67 90 eller ved å sende e-post til vår kundeservice: convatec.kundeservice@convatec.com

Med hilsen
ConvaTec Norge

Vi stiller oss bak helsedirektoratet sin oppfordring. Tilgangen til medisinsk forbruksmateriell vil være tilstrekkelig såfremt normalt forbruk opprettholdes. Vi oppfordrer derfor våre kunder til å bestille som de ellers ville ha gjort.

Informasjonskapsler  trengs for å få denne websiden til å fungere optimalt. De hjelper oss til å forstå hvordan du bruker websiden, og forbedrer opplevelsen både for deg og andre. Informasjonskapslene på denne websiden brukes kun for trafikkmåling og optimalisering av sidens innhold. Om du fortsetter å surfe på denne websiden godkjenner du bruken av informasjonskapsler. For mer informasjon om hvordan du tar bort informasjonskapslene følg instruksjonene hvordan blokkere og unngå informasjonskapsler.

Lær mer om  vår cookie policy.