Fekal inkontinens

NOSOKOMIALE INFEKSJONER – ET VOKSENDE PROBLEM

 

FÅ KONTROLL OVER CLOSTRIDIUM DIFFICILE FØR DEN SLÅR TIL

Flexi-SealTM FMS er et lukket system som er utformet for å redusere spredning av infeksjon til et minimum ved isolasjon av smittefarlig flytende/halvflytende avføring.

Det er vitenskapelig bevist in-vitro at produktet begrenser spredning av C. difficile.1Det lukkede systemet kan bidra til å redusere kontaminasjon fra andre potensielle patogene bakterier, som ekstenderte spektrum-betalaktamaseproduserende bakterier (ESBL), som produserer bakterier og meticillinresistent Staphylococus aureus (MRSA).

REDUSER KOMPLIKASJONENE OG KOSTNADENE

Nosokomiale infeksjoner er en vanlig komplikasjon ved sykehusinnleggelser og er forbundet med høyere rater for morbiditet og mortalitet.2 Disse infeksjonene fører til forlengede sykehusopphold og en økning i behandlinger og diagnostiske prosedyrer som fører til økte kostnader.3,4

  • Infeksjonsrelaterte kostnader kan overstige USD 13 675 per tilfelle.5
  • Forlenget sykehusopphold med 3,6 dager per pasient.6
  • Opptil 20 % av alle pasienter som er innlagt på sykehus kan bli infisert av C. difficile, noe som har en betydelig innvirkning på lengden på sykehusoppholdet.6

Informasjonskapsler  trengs for å få denne websiden til å fungere optimalt. De hjelper oss til å forstå hvordan du bruker websiden, og forbedrer opplevelsen både for deg og andre. Informasjonskapslene på denne websiden brukes kun for trafikkmåling og optimalisering av sidens innhold. Om du fortsetter å surfe på denne websiden godkjenner du bruken av informasjonskapsler. For mer informasjon om hvordan du tar bort informasjonskapslene følg instruksjonene hvordan blokkere og unngå informasjonskapsler.

Lær mer om  vår cookie policy.

 

Umb-Web01